Henkilökunta

Hei! Olen Heidi, Ryhmäperhepäiväkoti Kupperiskeikan toinen yrittäjistä. Koulutukseltani olen lastenohjaaja. Vastaan Kupperiskeikan perhetyöstä sekä ryhmiksen varhaiskasvatustyöstä yhdessä työntekijöidemme ja yrittäjäkollegani Ninan kanssa. Lisäksi työhöni sisältyy hallinnollisia tehtäviä.

Varhaiskasvatuksessa yrittäjänä olen toiminut kuusi vuotta, ja sitä ennen olen työskennellyt lasten parissa avustajana, perhepäivähoitajana ja lastenhoitajana päiväkodissa. Minulla ja puolisollani on neljä lasta. Touhukas arkemme kuluukin tällä hetkellä lasten harrastusten parissa. Lisäksi aikani kuluu opiskeluiden parissa. Opiskelen työn ohessa varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Yrittäjyys on ollut kuin viides lapsi minulle ja se on antanut mahdollisuuden luoda työstä omannäköistä, monipuolista ja ammatillisesti kehittävää. Halu oppia uutta ja kehittää niin itseäni, kuin toimintaamme, antaa minulle valtavasti motivaatiota laadukkaan varhaiskasvatuksen ja perhetyön parissa työskentelyyn. Lasten osallisuus on lähellä sydäntäni ja minulle tärkeä arvo onkin se, että jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena, kuin on ja että meistä jokainen saa kokea kuuluvansa "porukkaan" omana itsenään. Ääntä mahtuu maailmaan ja lapsilla on oikeus näkyä ja kuulua. Olen itse positiivinen, sinnikäs ja innostun helposti erilaisista asioista.

"Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua" -Bj Gallagher-


Hei! Olen Nina, toinen Ryhmäperhepäiväkoti Kupperiskeikan yrittäjistä, koulutukseltani lastenohjaaja. Vastaan Kupperiskeikan seurakuntien lastenohjaajatyön toteutuksesta, toimin myös ryhmiksen lapsiryhmässä, sekä perhetyössä, pienesti jaan myös hallinnollisia työtehtäviä toisen yrittäjän, Heidin kanssa. Varhaiskasvatuksessa yrittäjänä olen toiminut 11 vuotta. Yrittäjyys on mahdollistanut meille luoda omanlaisemme tavan rakentaa arkea ja tehnyt työstämme monipuolista ja vaihtelevaa. On ollut mahtavaa tehdä työtä vaihtelevissa ympäristöissä, yhteistyössä useiden lasten, perheiden, työkavereiden, kuntien ja seurakuntien kanssa. Olen äärimmäisen motivoitunut osaltani tuottamaan laadukasta varhaiskasvatusta sekä perhetyötä, Kupperiskeikan eri työaloilla. Minulle tärkeää on elää hetkessä, tehdä pienistä hetkistä ja kohtaamisista suuria, niin lasten, kuin aikuisten kanssa. Nautin kaikenlaisesta liikkumisesta ja olemisesta luonnossa. Liikunta ja retkeily luonnossa on parasta ja kaikkein parasta se on hyvässä seurassa, niin työssä lasten ja perheiden kanssa, kuin vapaa-ajalla. Onkin mahtavaa saada työssään toteuttaa itselleen tärkeitä asioita, asioita joista nauttii.

Perheeni kanssa nautimmekin luonnon keskellä asumisesta. Se luo mahtavan vastapainon ja toisaalta myös mahdollisuuden aktiiviseen arkeen. Vanhin neljästä pojastani asuu jo omillaan. Voimaa elämänmakuiseen arkeen tuovat merkityksellinen työ, ystävät ja perhe. 

Hei! Olen Heidi, työskentelen Ryhmäperhepäiväkoti Kupperiskeikassa Perhepäivähoitajana. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Opiskelujeni viimeisen harjoittelun suoritin Ryhmäperhepäiväkoti Kupperiskeikassa viisi vuotta sitten ja siitä asti olenkin työskennellyt täällä. Edelliseltä ammatiltani olen merkonomi. Perheeseeni kuuluu kolme lasta, aviomies ja koira. Vapaa-ajallani pidän luonnossa liikkumisesta ja käsitöiden tekemisestä.